Da, am fost la concert Holograf. Si da, a fost cel mai frumos concert pe care l-am vazut in ultima vreme. Dar detalii despre el voi da maine, pentru ca acum sunt mult prea obosita. Iar poza facuta azi, tot maine o voi uploada … adica azi :)

nb!

Mai tarziu –>

25 februarie 2010

si dragostea mea ...

Cu o pofta de viata molipsitoare, Dan Bittman a aparut pe scena deschizand concertul pentru ziua indragostitilor “Drag O Bete” cu o melodie foarte frumoasa, “Taina mea”.


Vezi mai multe din Muzica, videoclip pe 220.ro

Apoi totul a decurs ca o poveste frumoasa in care publicul a avut ocazia sa asculte melodii frumoase, mai vechi si mai noi, unele interpretate impreuna cu Marius Batu (cunoscut ca facand parte din “Pasarea Colibri”) si cu un cvartet de coarde al lui Iulian Vrabete, bass-istul formatiei.


Vezi mai multe din Muzica, videoclip pe 220.ro

Atmosfera a fost extraordinara, cum de altfel ma asteptam sa fie, membrii trupei foarte prietenosi cu publicul, drept pentru care acesta din urma le-au raspuns cu aplauze pe tot parcursul spectacolului. Dupa a treia melodie, publicul a prins curaj si a inceput sa se manifeste dansand pe melodiile formatiei si cantand odata cu ei. Sincronizarea jocului de lumini si prezenta de spirit a Holograf precum si cele doua cupluri invitate spre a-si face declaratii de dragoste pe scena in timpul spectacolului au completat seara de neuitat la care ma bucur foarte mult ca am luat parte.

M-a uimit publicul. Obisnuita cu publicul de la alte concerte de anii trecuti, care se imbulzea la iesire incepand cu iesirea de pe scena a ultimului membru al formatiei, de data aceasta spectatorii au aplaudat minute in sir dupa terminarea spectacolului, aducand formatia inapoi in scena pentru un bis de 3 melodii.

25 februarie 2010

Dan Bittman