Archive for January 12th, 2010

Intrebare

Am ambitia de a pune intr-un calendar zilele de nastere ale tuturor cunoscutilor, pentru ca stiu cat de mult ma bucura cand isi amintesc oamenii de ziua mea si imi imaginez ca ii surprind atunci cand imi amintesc de zilele lor.

Si cu ocazia asta ma gandeam: atunci cand inviti o persoana la ziua ta, evident ca te gandesti ca va veni negresit, ca nu se poate sa rateze un asemenea eveniment. Unii prefera insa sa faca un cadou neinteresant sau inutil in loc sa fie prezenti la una din zilele cele mai frumoase pentru tine din an. Unii vin din “obligatie”. Altii se gandesc ca si tu ai fost la ziua lor si se simt datori sa vina. Dar sunt si unii oameni care se gandesc ca daca vin la ziua ta, te vei duce si tu la ziua lor. E un cerc vicios care, astfel, nu se termina niciodata.
Read the rest of this entry »

Ziua 12

Ce poate fi mai frumos decat minunatul zambet al lui Robert pentru tot ceea ce face? Se trezeste dimineata cu un zambet. Mananca si apoi zambeste ca e satul. Cand o aude pe mami sau cand vine tati de la serviciu, zambeste. Cand se joaca zambeste. Doar cand il doare burtica sau cand il deranjeaza dintisorii plange, dar imediat ce se linisteste, zambeste. E o dulceata de copil. Nu ar fi frumos sa ramanem toti la varsta asta si sa nu ne enervam deloc, niciodata?

12 ianuarie 2010

always look at the bright side of life

Tags: ,