Archive for January, 2010

Ziua 31

Este ultima zi al lui Gerar, dar deloc geroasa. Dupa o tura de cumparaturi absolut necesara, intrucat incepuse sa bata vantul prin frigider si prin stocul de scutece, am fost invitati la cina la Roxa si Vali. Ca de obicei, talentele culinare ale Roxanei ne-au incantat papilele gustative iar seara a fost una relaxanta si amuzanta. Un Merlot demisec din 2008 din Cramele Recas a completat prajitura oferita la desert, delicioasa de altfel. Sa ne mai intalnim si sa ne mai simtim bine! La multi ani!

31 ianuarie 2010

vin

Tags: , ,

Ziua 30

Azi am fost la Brasov, cum mergem in fiecare an in jur de data de 2 februarie. Am pornit la drum pe DN1, neimaginandu-ne ca, desi nu prea e zapada in statiuni, tot bucuresteanul se va inghesui pe Valea Prahovei. Si astfel am facut nici mai mult nici mai putin decat 4 ore jumatate pana la Brasov, parandu-ne rau ca nu am ales o ruta ocolitoare. Totusi sa vedem partea buna a lucrurilor: am avut timp sa contemplam natura, sau mai bine zis ce a mai ramas din ea. Padurile sunt din ce in ce mai putine , locul lor fiind luat de maretele proiecte imobiliare pentru cei care au bani sa investeasca intr-un apartament de lux la sosea intr-o statiune de munte, unde sa vina o data pe an, dar sa aiba locul propriu si personal. Deci, daca vrei sa vezi ceva peisaje, trebuie sa astepti sa iesi din Predeal spre Brasov sau sa iti faci timp sa vii intr-una dintre asa zisele statiuni ca sa faci o drumetie (si poate ca de la o altitudine mai mare se mai vede ceva frumos care sa iti umple sufletul de bucurie). Tin minte de o excursie in zona acum mai bine de 10 ani cu tata si sora mea. Ce liniste era, ce ordine in arhitectura si ce frumos se vedea cate o casa ici si colo printre copaci. Acum… copaci?… unde?

Read the rest of this entry »

Tags: , ,

Ziua 29

29 ianuarie 2010

cand nu am chef, nu am chef

Tags: ,

Ziua 28

28 ianuarie 2010

Sunt bucuros ca azi implinesc 4 luni

Tags: , ,

Ziua 27

Am pastrat cheia de cand locuiam la castel.

27 ianuarie 2010

the key

Tags: , ,

Ziua 26

26 ianuarie 2010

ma joc cu manutele

Tags: , ,

Ziua 25

25 ianuarie 2010

micul piciorus

Tags: , ,

Ziua 24

O zi friguroasa dar frumoasa de iarna. Nu credeam ca oamenii se vor gandi sa se dea cu sania sau cu placa in mijlocul Bucurestiului. Si totusi e placut sa vezi copiii stand la coada sa coboare cu sania pe un derdelus improvizat pe treptele ce coboara de la mausoleul din parcul Carol. Atunci, de ce sa nu ne jucam si noi in zapada? :)

24 ianuarie 2010

tati si Robert fac ingerasi pe zapada

Tags: , ,

Don’t know much

Ziua 23

Vorbind de Casa Capsa … delicioase ca intotdeauna.

23 ianuarie 2010

the dark side of the cookie

Tags: , ,